vissza a találatokhoz

14. kerület, Dorozsmai utca 7

Kiadó
Referencia szám: AP993310
p
Méret
s 107 m2
Bútorozott
b Igen
Szobák
b 3
Épület állapota
b b b b b
Ingatlan állapota
b b b b b
Közös költség
m41730 HUF
Rezsi költség
m HUF
Mikortól szabad
b Azonnal költözhető
Garázs
m Nem
580 000 HUF /hónap

Leírás

Kiadásra kínálunk egy 107 nm, három szobás elegánsan berendezett luxus lakást. Kiváló elhelyezkedése és a jó közlekedési opciók biztosítják a gyors (kb. 15 perces) ingázást a városközpont és a lakás között.

Az épület a Városliget közelében, a Magyar Táncművészeti Egyetemmel szemben, Herminamezőn helyezkedik el, amelyet patinás épületei és fákkal teli környezete miatt Zugló pasarétjeként is emlegetnek. Olyan bérlőknek ajánlom, akik szeretik a csendet, a nyugalmat, a zöld környezetet, de szeretnének közel lakni a belvároshoz is, hiszen a közlekedés is kiváló.

Ez a lakás teljesen felújított, gépiesített, teljes mértékben megfelel egy család igényeinek. A nappali hatalmas ablakai az utcára néznek (É-NY), a világos, magas belső teret az elegáns, sötétebb színek uralják. A látványkandalló és ízlésesen megválasztott kiegészítő bútorok tökéletesen harmonizálnak a lakás modern, kifinomult stílusával. A nappaliból nyílik a dolgozó szoba. A dekoratív hálószoba dél-keleti tájolású, csendes, belső udvarra néző ablakai a gardrób szobából nyílnak. A harmadik szobát lehetőség van gyerekszobának berendezni.

Parkolás a ház előtt, utcán megoldott.

Közjegyzői okiratot kérünk, bérlő költségére. A min. bérleti időtartam 1 év.

Hasonlo ingatlanok

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség - www.ujszechenyiterv.gov.hu