Bérbeadás

q
Időt és pénzt takarítunk meg Önnek - ingatlanát úgy kezeljük, mintha a sajátunk lenne.

Akár saját tulajdonú ingatlanát adja ki, első befektetési ingatlanát szerzi meg vagy teljes portfólióval rendelkező bérbeadó, egyedi, kiadással kapcsolatos szolgáltatásainkkal segítjük Önt céljai elérésében.

Csak Ön tudja, mennyi ideje van a bérlők telefonjait felvenni, és a kiadott ingatlannal kapcsolatos ügyeket intézni – Mi időt és pénzt takarítunk meg Önnek!

A regionális ingatlanközvetítői piac legnagyobb szereplője, a tőzsdén jegyzett Duna House Csoport tagvállalataként működünk.

Számos nemzetközi vállalat választ bennünket, amikor munkavállalói számára Budapesten keres szállást és intézi az azzal kapcsolatos ügyeket.

A vállalati bérlők, széles skálán mozgó igényeik kielégítéseiért cserébe, ide értve a hosszú és rövid távú bérleti időszakokat, sok esetben készek magasabb árat fizetni a számukra megfelelő ingatlanért. Hosszú-távú együttműködést kínálunk, melynek során különös gondot fordítunk a megfelelő bérlő kiválasztására.

Online marketing tevékenységünk a szolgáltatás része, és célzottan az ingatlanbefektetések gyors megtérülésére irányul.

Minden a bemutatáson és az időzítésen múlik: saját fotósaink készítenek profi képeket az ingatlanról, alaprajzot, és komplex ingatlan leírást készítünk – mindezt egyetlen látogatást követően az ingatlanban.

Az eredmény: ingatlana egyetlen napon belül készen áll, hogy megjelenjen a kiadási piacon.

Legfrissebb kiadó lakások

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség - www.ujszechenyiterv.gov.hu