Értékesítés

q
Professzionális háttér, szakértő segítség ingatlaneladásban is.

Eladja ingatlanát?


Közel 15 éves, az ingatlanpiacon szerzett tapasztalatunknak köszönhetően minden hónapban több száz új vevő jelentkezik irodáinkban. Döntsön mellettünk, és váljon az Ön ingatlana is elérhetővé számukra! Értékesítő kollégáink tudják, kinek érdemes megmutatni ingatlanát, igy nem pazarolják az Ön idejét – közös érdekünk a gyors eladás. Ha több vevő is pont az Ön ingatlanát nézi ki, a nyertes egy árversenyben csakis Ön lehet!Biztonságos támogatás


Szakértelmünknek köszönhetően jól szabályozott, mindig naprakész ügymeneti rendszerünk a gördülékeny és biztonságos ingatlaneladás biztosítéka. Értékesítőink tájékoztatják Önt az eladási folyamat lépéseiről, és végig kísérik Önt a sikeres eladásban.Összpontosítson egy helyre - együttműködünk a piaccal


Nem szükséges több irodával megbízást kötnie! Partneri együttműködésünknek köszönhetően, amennyiben Kiemelt megbízást köt velünk, a teljes Duna House hálózat mellett közel 900 ingatlaniroda, valamint a Smart Ingatlan és az Otthon Centrum hálózata is értékesítheti ingatlanát!


A vevők ott vannak a piacon


Arra törekszünk, hogy az érdeklődők mihamarabb vásárlókká váljanak. Országos hitelközvetítő hálózatunk munkájának köszönhetően az érdeklődőknek lehetőségük nyílik akár egyedi, esetenként csak rajtunk keresztül érvényesíthető kedvezményes ingatlanfinanszírozási lehetőségeken keresztül megvalósítani álmaikat.


Ingatlant keres?


A mi feladatunk, hogy Önnek időt takarítsunk meg, és megtaláljuk az Ön számára mindenben megfelelő ingatlant, majd végig kísérjük az ingatlanvásárlás folyamatán egészen az adásvételi szerződés megkötéséig, vagy igény esetén az új otthon birtokbavételében is támogatást biztosítunk.

Meg szeretnénk kímélni attól, hogy kimerülésig látogassa az ingatlanokat kollégánkkal, majd végül egy olyan ingatlan mellett döntsön, ami nem is az elképzelt álom otthon. Már az ingatlanirodában szeretnénk megismertetni minden lehetséges információval az adott ingatlanokkal kapcsolatban: képek, alaprajz, és jogi helyzet, stb., amelyet követően Ön csak azokba az ingatlanokba látogat el, amelyek valóban felkeltették érdeklődését.

Nálunk minden meghirdetett ingatlan mellett releváns leírást, információt, képeket és alaprajzot talál, továbbá, minden új megbízás esetében ellenőrizzük a tulajdoni lapot (90 napnál nem régebbit) mielőtt az bekerül a nyilvános adatbázisba, hiszen mi is arra törekszünk, hogy teljes körű információ álljon az ügyfeleink rendelkezésére a szerződéskötést megelőzően, és az ügyvédi irodában, az aláírás is kellemetlen meglepetésektől mentesen teljen.


Amennyiben további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!


Legfrissebb kiadó lakások

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség - www.ujszechenyiterv.gov.hu